Kennel Whistle Valley

Tryk på tekst og billeder for mere infomation...

Gang Staff Dancer In The Dark

Så er der ankommet en smuk lille ny tæve til vores kennel. En lille stjerne, som Annette har købt til mig ;o) Onsdag d. 22/7-2009 blev jeg sendt til den Polske grænse, for at hente den lille hund. Hun er fra Gang Staff kennelen i Polen, og hendes navn er Gang Staff Dancer In The Dark. kaldet ”Dancer”. Hun har en rigtig spændende stamtavle, hvor der bl.a. kan nævnes hendes morfar ”Royal Court’s Carbon Coby”, som er bror til en vi kender rigtigt godt her i kennelen, nemlig den legendariske, Royal Court Winning Colors ”Reese”.

 

Whistle Valley Wild Red-Fire "Basse"

“Basse” er efter vores kuld i 2008 efter følgende kombination: Royal Court Winning Colors er en af de mest vindende amstaffs herhjemme nogensinde, og gør det stadig. Han er også far til vores kuld i 2007 hvor vi brugte Whistle Valley Stealing Beauty´s mor. Vi er ovenud tilfredse med hvad han har bragt til vores opdræt, og det viser sig også at Stealing Beauty er en god producer. Så vi glæder os til at arbejde videre med denne generation af vores opdræt.

 

Whistle Valley Wild Red-Rose "Duffy"

“Duffy” er efter vores kuld i 2008 efter følgende kombination: Royal Court Winning Colors er en af de mest vindende amstaffs herhjemme nogensinde, og gør det stadig. Han er også far til vores kuld i 2007 hvor vi brugte Whistle Valley Stealing Beauty´s mor. Vi er ovenud tilfredse med hvad han har bragt til vores opdræt, og det viser sig også at Stealing Beauty er en god producer. Så vi glæder os til at arbejde videre med denne generation af vores opdræt.

 

Whistle Valley Standing Ovation

D. 10 juni 2008 Bestod Knirke sin prøve til Grunduddannelsen for Redningshund - med 80 point (der skal opnås 67 førend prøven er bestået!).

Dejligt at se en Amstaff der gør de de slemme rygter om vores race til skamme..! Vi er stolte over at Rikke & Søren valgte at få deres hund fra os. Kæmpe stort tillykke her fra..! Og held og lykke med det gode arbejde frem over.

 

Klik her for at se meget mere på Knirke's hjemmeside

 

USACH. Whistle Valley Special Edition

Vi er meget stolte over at præsentere Whistle Valley Special Edition.!

Den første dansk opdrættede USA Champion i over 10 år.

Et kæmpe tillykke til Barbara & Barry. Texas, USA.

 

Whistle Valley Ice Flame

”Midas”, er blevet Bedste Danskopdrættede han 2006. "Midas" var også bedst dansk opdrættet han i 2005. Vi er så stolte, og giver et kæmpe tillykke til de stolte ejere, Jakob & Ulla.

Whistle Valley Behind The Megalith Whistle Valley Battle Of Evermore

Whistle Valley Behind The Megalith, “Samson”& Whistle Valley Battle Of Evermore, “Battle”  fik en delt 2. plads som bedste Danskopdrættede Han 2005.

 

 

Skriv venligst i gæstebogen